تحرک مکانی موسسات خیریه و سازمانهای حمایتی از مقابله به پیشگیری ضروری است
باشگاه تاب آوری (Resilience Club): محمدرضا مقدسی موسس خانه تاب آوری ایران و همیار بنیاد نیکوکاری دستهای مهربان این مطلب را در حاشیه جلسه ی امروز کارشناسان و کارکنان برق منطقه ای غرب به خبرنگار مجله اینترنتی مددکاران اجتماعی گفت و ادامه داد:
به اشتباه مرتکب حضور گسترده و فعالیت افراطی در حوزه مقابله و برخوردهای نشانه ای در حوزه آسیب های اجتماعی و بهداشت و درمان شده ایم، این اگرچه ضرورتی اجتناب ناپذیر و با توجیهاتی نیز همراه است اما خوب می دانیم که بدخیمی در سازه ها و ساختارهای اجتماعی پیامد تعلل در حوزه آموزش است.
لذا بنظر می رسد جامعه مدنی بایستی برای سفر از مقابله به پیشگیری برنامه ای تدارک ببیند. که تاب آوری قلب و بهترین انتخاب این برنامه خواهد بود چرا که تاب آوری قلب و بهترین پیش بینی کننده سلامت است و در واقع فعالیت های حوزه آموزش و پیشگیری که منجر به توسعه تاب آوری نشود چیزی جز اتلاف وقت و هدر دادن منابع مالی نخواهد بود. پیش از این پرشمار گفته و خواسته ایم که مطالبه اصلی در تاب آوری آموزش است.
به مهر پروردگار امیدواریم بتوان بواسطه برخورداری از حرکت های حمایت نشده سازمانهای مردم نهاد که بر اساس نیاز مندی و توانمندی جوامع محلی و بصورت خودانگیخته شکل می گیرد زمینه ترمیم و اصلاح بسیاری از طرحواره ها و الگوهای آسیب زا را تدارک دید و همچنین شایسته است فرصت گرانبهای (حرکت های حمایت نشده) توسط نیروهای داوطلب را گرامی و عزیز بداریم که امسال نیز شعار بین المللی (ساخت جوامع تاب آور با استفاده از نیروهای داوطلب) می تواند راهنما و انگیزه خوبی در این خصوص باشد.
توضیح اینکه به همت سرپرستی بنیاد نیکوکاری دستهای مهربان در استان کرمانشاه یک کارگاه آموزشی دو روزه تاب آوری در فرهنگ سرای گل نرگس و نشستی تخصصی با محوریت تاب آوری در تالار اجتماعات برق منطقه ای برگزار گردید و به مهر پروردگار این روند ادامه خواهد داشت.
قابل به ذکر است بنیاد نیکو کاری دستهای مهربان با اخذ مجوزهای رسمی و شماره ثبت ۱۳۰۲/۳۶۲۵ در سال ۱۳۸۶ تأسیس و فعالیت خود را با تمرکز بر حمایت و توانمندسازی زنان و کودکان بیسرپرست و بدسرپرست آغاز کرد. دستهای مهربان، سازمانی غیردولتی، غیرسیاسی، مستقل و مردمنهاد است. این بنیاد نیکوکاری دارای ۱۴ شعبه و ۶ مرکز درمانی است.