باشگاه تاب آوری: تأسیس مراکز تاب آوری در دستور کار قرار بگیرد
باشگاه تاب آوری؛ انعکاس دهنده فعالیتها و اقدامات تخصصی کارگروه تاب آوری در رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان
نظر به تهدیدات و مخاطرات متنوع و متعدد محیطی، اقتصادی و اجتماعی شایسته است از مراکز تخصصی تحت عنوان تاب آوری برخوردار باشیم، فعالان عرصه سلامت و پیشگیری، کنشگران اجتماعی و تشکلهای مردم نهاد میتوانند نسبت به راه اندازی و تأسیس مراکزی با محتوی و عنوان تاب آوری اقدام نمایند.
باشگاه تاب آوری: تنش ها و تهدیدات اجتماعی، اقتصادی، زیست محیطی و قایلیت تأثیر و تأثر اینها در کنار یکدیگر فرصت تعلل و مسامحه را نخواهد داد. روشن و واضح پیشنهاد تأسیس مراکز تاب آوری است. ضرورت دارد تمامی بخشهای در معرض مخاطره و تهدید از استراتژی های تاب آوری برخوردار باشند، مأموریت این مراکز معرفی، آموزش و همچنین تعیین مسیر و تدوین استراتژی برای توسعه تاب آوری خواهد بود.
این مطلب را محمدرضا مقدسی (مدیر و موسس خانه تاب آوری) به خبرنگار مجله اینترنتی مددکاران اجتماعی گفت و افزود: قطعاً جامعه مددکاران اجتماعی در آموزش و توسعه و ترویج تاب آوری میتوانند نقشی بسیار درخشان و پراهمیت ایفا کند.
اقدام، درمان و بهبودیِ جمعی را با یکدیگر و در کنار همدیگر تجربه کردن، راه تغییر، رشد و توسعه اجتماعی و همچنین مقابله با آسیب ها و مخاطرات را به همراهی و همنوردی طی کردن از مولفه ها و دامنه های نظری و عملی خاصی برخوردار است که منحصراً در حوزه کسوت و تخصص مددکاران اجتماعی است.
اقدام، بهبودی و درمان جمعی را در کنار سایر توانایی ها، تخصص مددکاران اجتماعی میدانیم.
امید و انتظار می رود که تأسیس مراکز تاب آوری بتواند در توسعه و ارتقای سلامت اجتماعی و همچنین پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی کارساز و نقش آفرین باشد، چرا که تاب آوری میتواند به افراد، همسران و خانواده ها، مدیران و سازمانها کمک کند.
محمدرضا مقدسی هم چنین اضافه کرد: در خاتمه مایل هستم از طریق آن رسانه محترم (مجله اینترنتی مددکاران اجتماعی) به اطلاع علاقه مندان به تأسیس مراکز تاب آوری رسانده شود که درصورت هرگونه اقدام در این خصوص، از تمام ظرفیت، توانایی و تجربه ما در سازمان غیردولتی و مردم نهاد تاب آوری قطعاً برخوردار خواهند بود.