باشگاه مددکاری اجتماعی: مددکاری اجتماعی و توسعه اجتماعی در بوتسوانا | مسائل، چالش ها و چشم اندازها

این کتاب در ۱۴ بخش توسط اعضای دپارتمان مددکاری اجتماعی دانشگاه بوتسوانا نوشته شده است. در این کتاب مجموعه ای از مسائل مربوط به توسعه و رفاه اجتماعی در بوتسوانا را توضیح می دهد. مباحثی که در این کتاب آمده است شامل: تلاش های مددکاران اجتماعی برای به رسمیت شناساندن حرفه مددکاری اجتماعی در بوتسوانا در راستای رشد مددکاری اجتماعی، رفاه اجتماعی، ارائه خدمات به کودکان، توسعه اجتماعی، چشم انداز خدمات بهداشتی، توسعه و جنسیت، جنسیت و اچ. آی. وی/ ایدز، مدیریت بحران و فقر را شامل می شود.

راس استارک نماینده فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی بیان می کند: این انعکاس از اقدام مددکاران اجتماعی در افریقا باعث تقویت و تداوم در بین اعضای فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی می شود. این اقدامات منجر به طرح سوالاتی از قبیل اینکه، ما در چه موقعیتی هستیم و در آینده چه اقداماتی را باید انجام دهیم، شد. بوتسوانا، از شما بخاطر آوردنِ به موقعِ ما برای انتشار این اقدامات متشکریم.

پروفسور کاوکو، معاون دانشکده بخش تحقیقات مرکز بین المللی حفظ صلح بیان می کند: این کتاب یک شاهد بارز و مشخص از تلاش های اختصاص یافته به سمت توسعه و تقویت تحصیل و اقدامات مددکاران اجتماعی و تدارک رفاه اجتماعی در بوتسوانا و افریقا می باشد. این کتاب باید توسط پزشکان، دانشگاهیان، دانشجویان و ذینفعان در مددکاری اجتماعی و توسعه اجتماعی بخصوص قسمت های بوتسوانا و بطور کلی افریقا، خوانده شود.

پروفسور رادرک سردبیر اصلی این کتاب بیان می کند: تلاش برای مرتبط بودن و مناسب بودن تحصیلات مددکاران اجتماعی در توسعه کشورها تا زمانیکه آن ها به تولید دانش بومی و محلی نشده باشند، ادامه خواهد داشت. برای دستیابی به این هدف، یک پرش روبه جلو و نوآورانه برای تحقق این هدف را می خواهد. این یک ابتکار است که نباید با تقلید محض باشد.

تحلیل یک مددکار اجتماعی: طبق تحقیقات صورت گرفته به این نتیجه رسیدم که ۴۰ درصد مردم بوتسوانا مبتلا به اچ. آی. وی/ ایدز هستند ولی در حال حاضر با اقدامات موثری و آموزش های لازم در زمینه استفاده از وسایل پیشگیری و افزایش آگاهی عمومی مردم این منطقه صورت گرفت، در حال حاضر این کشور موفق به کنترل رشد این بیماری شده اند و همان طور که در بالا مشاهده می کنید قطعا در این کتاب وارد جزئیات اقدامات صورت گرفته توسط مددکاران اجتماعی شده اند. قطعا این اقدام گسترده اجتماعی نیازمند استفاده از متخصصین عرصه اجتماعی بوده، تا به چنین دستیابی جامعی رسیده اند.

متن کامل این خبر را به دو زبان فارسی و انگلیسی از اینجا دریافت نمایید

ترجمه و گردآوری: هما صدری. مددکار اجتماعی و جامعه شناس
انتشاریافته در مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا