معاون وزیر دادگستری: نهادهای مدنی مهم ترین نقش را در ترویج اخلاق شهروندی دارند

محمود عباسیمعاون حقوق بشر و روابط بین الملل وزارت دادگستری گفت: ترویج اخلاق شهروندی از جمله راه های پیشگیری از وقوع جرم است و برای ترویج اخلاق شهروندی، نهادهای مدنی مهم ترین نقش را ایفا می کنند.

به گزارش وبسایت مددکاری اجتماعی ۲۰۱۵؛ محمود عباسی، روز پنجشنبه در آیین گشایش همزمان چهار کلینیک حقوق شهروندی در خراسان شمالی اظهار کرد: نهادها و سازمان های مردم نهاد به سبب خصلت مردمی و غیر انتفاعی خود، می توانند واسطه ای میان نهادهای دولتی و جامعه باشند و از این طریق مشارکت مردمی را در نهادینه کردن حقوق شهروندی آسان سازی کنند.
وی افزود: مشارکت مردمی در فرایند نهادینه سازی حقوق شهروندی در پیشگیری از ارتکاب جرایم و کاهش ناهنجاری های اجتماعی نیز منشأ اثر خواهد بود و همچنین افزایش آگاهی های عمومی در هر زمینه ای باعث کاهش جرایم اخلاقی می شود.
عباسی اظهار کرد: تأسیس کلینیک های حقوق شهروندی در کشور، اقدامی کلیدی و نمونه ای از سازمان های مردم نهاد در حوزه حقوق شهروندی است که رویکرد مشاوره ای و روانشناسی این کلینیک ها می تواند از وقوع بسیاری هنجارهای اشتباه جامعه بکاهد.
وی تصریح کرد: علاوه بر تجهیز و ساخت این کلینیک ها بایستی سراهای محله توسط شورا ها هم تقویت تا مشاوره اجتماعی در جامعه نهادینه شود.
وی یادآور شد: بهره گیری از ظرفیت نهادها و دستگاه هایی که در حوزه حقوق شهری به فعالیت می پردازند نیز می تواند در پیشگیری از جرایم کمک کند که نمونه آن شوراهای شهر و سازمان بهزیستی هستند، که برای رسیدن به این مهم یک هم افزایی و همفکری لازم است.
معاون حقوق بشر و روابط بین الملل وزارت دادگستری به همراه مهدی مهدیزاده رئیس کانون کلینیک های مددکاری اجتماعی در سفری یک روزه به خراسان شمالی این کلینیک ها را افتتاح کرد.
هم اکنون خراسان شمالی ۱۷ هزار و ۴۲۹ معلول دارد که بیشترین آنها با هفت هزار و ۳۰۰ نفر در حوزه جسمی حرکتی و بعد از آن معلولان ذهنی اند که تعداد آنان پنج هزار و ۴۰۰ نفر است.

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا