قدرت اختلاف؛ چرا فراز و فرودهای روابط، رمز ایجاد صمیمیت، تاب آوری و اعتمادند

معرفی کتاب قدرت اختلاف؛ چرا فراز و فرودهای روابط، رمز ایجاد صمیمیت، تاب آوری و اعتمادند + راهنمای خرید اینترنتی کتاب

در این مطلب به معرفی کتاب قدرت اختلاف؛ چرا فراز و فرودهای روابط، رمز ایجاد صمیمیت، تاب آوری و اعتمادند می پردازیم. امید است مورد توجه مخاطبین این رسانه واقع گردد.
کتاب قدرت اختلاف؛ چرا فراز و فرودهای روابط، رمز ایجاد صمیمیت، تاب آوری و اعتمادند
کتاب قدرت اختلاف؛ چرا فراز و فرودهای روابط، رمز ایجاد صمیمیت، تاب آوری و اعتمادند

کتاب قدرت اختلاف؛ چرا فراز و فرودهای روابط، رمز ایجاد صمیمیت، تاب آوری و اعتمادند

بر اساس مصوبه اخیر تیم تخصصی رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان مبنی بر معرفی کُتب مددکاری اجتماعی و تاب آوری انتشاریافته در سطح کشور، با هدف ارتقاء سطح آگاهی جامعه مددکاری اجتماعی کشور در حوزه کتاب و کتابخوانی، در این بخش به معرفی کتاب قدرت اختلاف؛ چرا فراز و فرودهای روابط، رمز ایجاد صمیمیت، تاب آوری و اعتمادند خواهیم پرداخت. امید است مورد توجه مخاطبین خوب رسانه مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران واقع گردد.

کتاب قدرت اختلاف؛ چرا فراز و فرودهای روابط، رمز ایجاد صمیمیت، تاب آوری و اعتمادند با محوریت موضوعی انعطاف پذیری – انطباق پذیری فردی در چاپ ششم، سال ۱۴۰۲ توسط انتشارات نوین توسعه منتشر شده است.

قابل به ذکر است نویسنده کتاب ادوارد ترانیک و مترجم آن میثم همدمی می باشد. این کتاب با تعداد صفحات ۲۵۶ صفحه و قیمت ۱,۴۳۰,۰۰۰ ریال روانه بازار کتاب شده است و علاقمندان می توانند در عادی ترین حالت ممکن، از طریق سایت ایران کتاب جهت تهیه این کتاب اقدام نمایند.

اطلاعات کتابخانه ای کتاب قدرت اختلاف؛ چرا فراز و فرودهای روابط، رمز ایجاد صمیمیت، تاب آوری و اعتمادند

نویسنده کتاب ادوارد ترانیک | مترجم: میثم همدمی | شابک: ۹۷۸-۶۲۲۵۲۱۳۲۱۰ | قطع: رقعی | تعداد صفحه: ۲۵۶ | سال انتشار شمسی: ۱۴۰۲ | سال انتشار میلادی: ۲۰۲۰ | نوع جلد: شومیز | سری چاپ: ۱
<strong>کوتاه و مختصر درباره نویسنده کتاب</strong>

کوتاه و مختصر درباره نویسنده کتاب

ادوارد ترونیک یک روانشناس رشدی آمریکایی است که بیشتر به خاطر مطالعاتش بر روی نوزادان شناخته شده است،که در دهه ۱۹۷۰ انجام شد و نشان داد که وقتی ارتباط بین نوزاد و مراقب قطع می شود، نوزاد سعی می کند مراقب او را درگیر کند و سپس، اگر وجود داشته باشد. بدون پاسخ، نوزاد عقب می کشد – ابتدا به لحاظ فیزیکی و سپس احساسی. او مدیر واحد رشد کودک و استاد برجسته در دانشگاه ماساچوست بوستون است. او دانشیار پژوهشی در پزشکی نوزادان، مدرس دانشکده پزشکی هاروارد، دانشیار در هر دو دانشکده تحصیلات تکمیلی و دانشکده بهداشت عمومی در هاروارد است. او عضو انجمن و موسسه روانکاوی بوستون، عضو قبلی گروه «فرایند تغییر» بوستون و بنیانگذار و عضو هیئت علمی برنامه Touchpoints است.

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا