رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به نقش تسهیلگر مددکاران در رسیدگی به آسیبهای اجتماعی، تاسیس سازمان حرفهای مددکاری را به عنوان انتظار جامعه متخصص این حوزه مطرح کرد.
حسن موسویچلک در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در خصوص ماه جهانی مددکاری اجتماعی، اظهار داشت: امسال ماه جهانی مددکاری اجتماعی این است که جامعه وقتی کامیاب میشود که شان و حقوق همه انسانها در آن رعایت شود و شعار مددکاری اجتماعی به دنبال جامعه انسانی مسنجم انتخاب شده است
وی ادامه داد: مددکاری اجتماعی ظرفیتی ویژه در تحقق جامعهای دارد که کیفیت زندگی مردم در آن بالاست به همین دلیل امروزه در دنیا در تحقق توسعه اجتماعی هر جامعه مولفهای با عنوان نقش مددکاران در تحقق این امر در نظر گرفته میشود، مددکاران میتوانند در مدیریت دگرگونیهای اجتماعی، نظم اجتماعی، مسئولیت, انسجام و عدالت اجتماعی نقش بسزایی داشته باشند.
رئیس انجمن مددکاران همچنین گفت: در کشور ما علیرغم قدمت ۶۰ ساله علمی این رشته و تخصص، ظرفیتهای آن شناسایی و به کار گرفته نشده است؛ انتظار جامعه مددکاری این است که در برنامههای آینده به این تخصص توجه بیشتری شود و مانند سایر تخصصها از جمله پزشکی، مهندسی و …سازمانی حرفهای برای آن تاسیس شود. امروز در بسیاری از سازمانها مددکار اجتماعی داریم اما این تخصص نیاز به سازمانی حرفهای دارد، امیدواریم در مجلس دهم این امر با جدیت پیگیری شود.
وی افزود: مددکاری اجتماعی باید در سیاستگذاریها رنگ بیشتری پیدا کند چراکه مددکاران میتوانند نقش ضابط و تسهیلگر در رسیدگی به آسیبهای اجتماعی داشته باشند، امروز با تفکر پزشکی و فیزیکی نمیتوان برای حوزه اجتماعی تصمیمگیری کرد، مددکاران به دلیل انباشت اطلاعات اجتماعی میتوانند نقش سفیران حوزه سلامت اجتماعی را ایفا کنند، امیدواریم این حوزه در سیاستگذاری بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.