ترانه تاب آوری؛ پویش قلمداران تاب آوری کشور

باشگاه تاب آوری؛ انعکاس دهنده فعالیتها و اقدامات تخصصی کارگروه تاب آوری در رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان

ترانه تاب آوری؛ پویش قلمداران تاب آوری کشور | به منظور معرفی هر چه بیشتر و بهتر پدیدآورندگان اثر در حوزه تاب آوری کشور پویشی تحت عنوان “ترانه تاب آوری” برگزار خواهد شد.

ترانه تاب آوری: محمدرضا مقدسی مدیر و موسس خانه تاب آوری طی گفتگویی با پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران با اعلام این خبر گفت: به یاری و مهر پروردگار طی یک فعالیت ترویجی در سلسله نشست های مجازی خانه تاب اوری، تیم تخصصی تاب آوری در انجمن ازدواج و خانواده کشور و مجموعه رسانه های تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان برای نخستین بار جشنواره پدیدآورندگان کتابهای تاب آوری را تحت عنوان ترانه تاب آوری، پویش قلمداران تاب آوری کشور برگزار میکند.

مدیریت تیم تخصصی تاب آوری در انجمن ازدواج و خانواده کشور در ادامه اضافه کرد: این جشنواره مجازی با هدف گسترش ارتباطات و هم افزایی در جامعه نویسندگان و مترجمین حوزه تاب آوری و هم چنین معرفی آثار صورت میگیرد.

مقدسی همچنین به خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی اظهار داشت: به مهر پروردگار نخستین گفتگوی ما از سلسله نشست های “ترانه تاب آوری” در اولین شب از آخرین پاییز سده انجام خواهد گرفت.

 

 

در مورد تاب آوری اجتماعی بیشتر بدانید:

ابعاد مختلف تاب آوری اجتماعی

در این یادداشت می خواهیم در خصوص تاب آوری اجتماعی و جنبه های آن اطلاعاتی را در اختیارتان بگذاریم، با ما همراه باشید.

مطالب مرتبط

تاب آوری اجتماعی به ظرفیت، میزان تحمل و سازش افراد با دگرگونی های جامعه و تنش های موجود در آن گفته می شود.

با احیای مهربانی و سازش در جامعه می توانیم به توسعه و تقویت تاب آوری در دنیای امروز بپردازیم.

تاب آوری از میزان ظرفیت هر شخص در تحمل مسائل گوناگون در جامعه صحبت می کند. با احیای مهربانی و سازش در جامعه می توانیم به توسعه و تقویت تاب آوری در دنیای امروز بپردازیم.

هنگامی که یک بحران شروع می شود، عده ای از افراد نمی توانند آن را تحمل کنند و دچار از هم شکستگی و تزلزل می شوند.

یادگیری تاب آوری به افراد کمک می کند تا در سریع ترین زمان ممکن به شرایط قبل از بحران باز گردند.

تاب آوری و نقش آفرینی آن در مدیریت بحران

تاب آوری در هنگام بروز مشکلات و بحران ها نقش اساسی را ایفا می کند. شاید برایتان جالب باشد بدانید نقطه مقابل تاب آوری اجتماعی، آسیب پذیری اجتماعی است.

روانشناسی تاب آوری، معطوف بر فرایند هایی است که در جامعه رخ می دهد. این فرایند می تواند شامل تعامل یک کودک با خانواده خود، همسالان، محیط های آموزشی و… باشد؛ در نتیجه فرایند ترکیب روانشناسی تاب آوری با روش های بالینی همیشه نتیجه مثبتی بر جای گذاشته است.

منظور از روش های بالینی چیست؟

منظور از روش های بالینی مواردی نظیر بستر سازی مشاوره های بالینی، مددکاری اجتماعی و… می باشد که همین امر باعث بالندگی انسان در شرایط حساس می شود.

لازم به ذکر است مشارکت افراد در فعالیت های مدنی و حمایت های اجتماعی بر تاب آوری اجتماعی، رشد و بالندگی افراد تاثیر مستقیم می گذارد.

به این نکته توجه داشته باشید که بسیاری از مشکلات و ناهنجاری های فردی به وسیله تاب آوری از بین رفته است و این مورد یک اتفاق مثبت در جامعه است.

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا