یک ریال هم از بودجه ۴۵۰ میلیاردی سازمان امور اجتماعی به انجمن مددکاری اجتماعی کمک نشد
رییس انجمن مددکاری اجتماعی با بیان اینکه سازمان امور اجتماعی کشور همکاری و کمک های کارشناسی این انجمن را نپذیرفته، اظهار کرد: تا کنون یک ریال هم از طرف سازمان اجتماعی کشور به انجمن مددکاری اجتماعی ایران کمک نشده است.
به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران؛ سیدحسن موسوی چلک در گفتگویی با بیان اینکه از ابتدا هم مخالف تشکیل سازمان امور اجتماعی کشور بودم، گفت: از ابتدا مخالف تشکیل این سازمان بودم و معتقدم دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه آسیب های اجتماعی با تبدیل شدن مرکز امور اجتماعی وزارت کشور به سازمان امور اجتماعی، حل نمی شود.
وی ادامه داد: نکته مهم دیگر در سازمان امور اجتماعی وظایف این سازمان است که به واسطه شورای اجتماعی کشور تعیین می شود و با گذشت ۲ سال و فراز و فرودهایی که در تشکیل داشت، هنوز هم وظایف شورای اجتماعی توسط یک شورای دیگر تصویب می شود.
رییس انجمن مددکاری اجتماعی در همین رابطه تصریح کرد: شورای اجتماعی از اقتدار لازم برخوردار نیست چرا که شورای دیگری وظایف آن را تصویب می کند.
موسوی چلک در خصوص به کار گیری از ظرفیت انجمن مددکاری اجتماعی در سازمان اجتماعی کشور، عنوان کرد: رییس این سازمان دکتر رستموندی با انجمن در ارتباط است اما تا کنون برای سازمان امور اجتماعی استفاده ای از انجمن و ظرفیت های آن نداشته است.
وی در بخشی از این گفتگو خاطر نشان کرد: معتقدم در شرایطی که این سازمان شکل گرفته باید کمک کنیم تا اثر بخشی خود را نشان دهد و اینطور نباشد که بگویند سازمان اجتماعی موفق نبود.
رییس انجمن مددکاری اجتماعی در مورد بودجه سازمان امور اجتماعی و کمک به انجمن که موضوع پرسش خبرنگار موج بود، اعلام کرد: در مدت سه سال که سازمان امور اجتماعی بودجه گرفته است، یک ریال به انجمن مددکاری اجتماعی کمک نکرده است و بودجه ۴۵۰ میلیارد تومانی در اختیار دارد.
موسوی چلک یادآور شد: با مسئولان سازمان امور اجتماعی کشور جلسه داشته و مکاتبه کردیم تا تدوین سند آسیب های اجتماعی کشور را به انجمن بسپردند و ظاهراً سند را به گروه دیگری سپردند و در عمل به هیچ کار مشترکی نرسیدیم با وجود آنکه کتبی و رسمی نوشتم که موقعیت همکاری علمی و تخصصی با سازمان اجتماعی کشور توسط انجمن مددکاری اجتماعی ایران وجود دارد.
بر اساس گزارش، انجمن مددکاری اجتماعی ایران از سال ۱۳۴۰ با با همت گروهی از دانشجویان و فارغ التحصیلان مدرسه خدمات اجتماعی تشکیل شد و پس از انقلاب هم در سال ۱۳۷۱ مجوز فعالیت از کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب و جمعیتهای وزارت کشور دریافت کرد از اواخر سال ۱۳۹۱، به عضویت فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی نیز درآمد.
در حال حاضر این انجمن با نهادها و سازمانهای مختلف دولتی و غیردولتی از جمله وزارت راه و شهرسازی، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، انجمن جامعه شناسی ایران، سازمان جوانان هلال احمر و … تعامل گسترده ای دارد و نماینده انجمن در جلسات سیاستگذاری یا مشورتی برخی از ارگانهای تصمیم ساز کشور از جمله در ستاد مبارزه با مواد مخدر، سازمان بهزیستی کشور، شورای اجتماعی وزارت کشور، مرجع ملی حقوق کودک وزارت دادگستری و … حضور فعال دارد.
منبع: خبرگزاری موج