گزارش همایش مددکاری اجتماعی در استان خراسان شمالی | خراسان شمالی دویست و چهل مددکار اجتماعی دارد
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران: دولت می تواند بخشی از مسئولیت های مددکاری را به بخش غیردولتی واگذار کند.
به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران به نقل خبرگزاری صدا و سیما در خراسان شمالی؛ رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران در همایش تجلیل از مددکاران استان با بیان اینکه ده هزار مددکار اجتماعی در سازمان های مختلف دولتی و غیردولتی فعالیت می کنند، گفت: با ایجاد سازمان نظام مددکاری اجتماعی در کشور و تصویب قانون آن، می توانیم هم از این صنف حمایت بهتر کنیم و هم نظارت بهتری بر عملکرد مددکاران داشته باشیم.
علاوه بر این، دولت می تواند بخشی از مسئولیت های مددکاری را به بخش غیردولتی واگذار کند.
سید حسن موسوی چلک افزود: افزایش مدارای اجتماعی و کمک به کاهش پرونده های قضایی و خشونت و ایجاد آرامش و زندگی های مسالمت آمیزتر در جامعه از اهداف مددکاران است.
وی رصد کردن وضعیت اجتماعی کشور و مشارکت در سیاستگذاری اجتماعی را از دیگر مسئولیت های مددکاران عنوان کرد و افزود: مددکاران اجتماعی در دادگاه ها، کلانتری ها، مراکز درمانی، هلال احمر، بنیاد شهید، بهزیستی و کمیته امداد و سکونتگاه های غیر رسمی نقش فعالی دارند. موسوی گفت: مسئولیت اجتماعی، سلامت اجتماعی، مطالبه گری اجتماعی، اخلاق اجتماعی و مدارای اجتماعی از مفاهیمی است که با توجه به خلاهای موجود، روی آن کار می کنیم.
وی گفت: این انجمن در ۲۸ استان کشور شعبه دارد و برای سی و دومین سال، جشن روز ملی مددکاری اجتماعی را با شعار مدارای اجتماعی برگزار کردیم.
در این همایش از ۴۰ مددکار اجتماعی خراسان شمالی از جمله دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و مسئول مددکاران اجتماعی استان قدردانی شد.
استان خراسان شمالی ۲۴۰ مددکار اجتماعی دارد.