آشنایی با کلینیک مددکاری اجتماعی امام علی (ع) (استان مازندران؛ شهرستان نکا)؛ به مدیریت آقای سید مصطفی خلیلی

حرکت رسانه ای “معرفی مراکز مددکاری اجتماعی کشور” با هدف شناساندنِ توانمندیها و پتانسیل های کلینیک های مددکاری اجتماعیِ فعال در سطح کشور صورت می پذیرد و اجرای آن از طریق اقدام به مصاحبه های اختصاصی با مدیران این مراکز محقق خواهد شد. قابل به ذکر است در همین راستا، بیست و دومین مورد از مصاحبه های اختصاصی بعمل آمده با آقای سید مصطفی خلیلی (مدیر و موسس کلینیک مددکاری امام علی (ع)؛ استان مازندران؛ شهرستان نکا) می باشد که مشروح این مصاحبه را در ادامه خواهید خواند.

لازم به ذکر است این حرکت رسانه ای بدون هیچگونه گزینش و محدودیتی اجرا می گردد و مجموعه مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران آمادگی کامل خود را جهت انجام مصاحبه های اختصاصی با یکایک مدیران کلینیک های مددکاری اجتماعی دارای مجوز و فعال در سطح کشور اعلام می دارد،  لذا همه مدیران مراکز مددکاری اجتماعی در سرتاسر کشور (در صورت تمایل جهت ارائه نقطه نظرات و معرفی مراکزشان) می توانند از طریق ارسال پیام به پست الکترونیکی info@socialwork2015.ir  و نیز ارسال پیام به کلیه پایگاههای ما در شبکه های اجتماعی (کافه رسانه مددکاری؛ مددکاری اجتماعی ایرانیان؛ مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی) اعلام آمادگی نمایند تا رابطین این پایگاه اینترنتی با آنان ارتباط برقرار گردد.

*** ضمن سلام و احترام؛ لطفاً به اختصار خودتان را معرفی بفرمایید

با سلام و درود خدمت تمام مدیران و مددکاران عزیز؛ سید مصطفی خلیلی هستم، موسس و مسئول فنی کلینیک مددکاری امام علی (ع) شهرستان ‌نکا و رئیس هیأت مدیره کانون مراکز مددکاری اجتماعی مازندران که سابقه افتخار نایب رئیس کانون کشوری در سال ۹۲ را نیز دارم، باتوجه به اینکه اینجانب دوره طرح کاهش طلاق مدیریت مورد را گذراندم در این زمینه هم کار می کنم و مربی کار آفرینی و آماده سازی شغلی برای جامعه هدف نیز هستم.

* از چه سالی کلینیک مددکاری اجتماعی تأسیس نمودید و لطفاً بفرمایید محورهای اصلی فعالیت مرکز شما چه مواردی هستند؟

بنده در سال ۸۷ کلینیک خود را تأسیس نمودم و افتخار خدمت رسانی به مردم عزیز شهرستان نکا و ارائه خدمات تخصصی در حوزه‌های اجتماعی، پیشگیری و توانبخشی با هدف بالا بردن سطح فعالیتهای تخصصی را دارم و در حال حاضر با افتخار، به عنوان رئیس کانون مراکز مددکاری اجتماعی استان مازندران نیز در حال خدمت هستم.

* با کدام ارگانها و نهادها همکاری دارید؟ لطفاً از خدمات تخصصی قابل ارائه توسط مرکزتان بفرمایید

بنده از سال ۸۷ اولین فعالیت خودم را با سازمان بهزیستی آغاز نمودم و سپس همکاری با استانداری و فرمانداری برای اجرای طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین و در حال حاضر نیز افتخار همکاری با اورژانس اجتماعی و دادگستری برای طرح طلاق را دارم.
محور های اصلی فعالیت کلینیک مددکاری اجتماعی امام علی (ع) به شرح ذیل می باشد:
-ارائه خدمات به پرونده های زنان سرپرست خانوار بهزیستی شهرستان نکا
-اقدام در زمینه توانمندسازی فردی، اجتماعی و اقتصادی و ارائه خدمات مشاوره مددکاری در قالب مددکاری فردی، گروهی و اجتماع محور
-ارائه خدمات روانشناسی
-ارائه خدمات مشاوره ای به کیس های ارجاعی از جانب دادگستری متقاضیان طلاق و نفقه و مهریه و …
-ارائه مشاوره در اشتغال و مهارت های شغلی و کسب و کار
-اجرای طرح کاهش طلاق
-اجرای طرح تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی
-اجرای طرح آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین
-اجراع طرح پایش گروه های همیار
-اجرای طرح پایش از مهد کودک ها

قابل به ذکر است بنده ‌‌بعنوان نماینده کلینیک های استا مازندران، مجری و ناظر دوره های آموزشی تربیت مربی و مشاوره شغلی و طرح مالی خُرد در مازندران بوده ام، همچنین سه سال به عنوان رئیس کانون عضو تیم ارزیابیِ کلینیک های مددکاری اجتماعی برای درجه بندی کلینیکهای استان بودم، باتوجه به مسئولیت بنده به عنوان رئیس کانون استان، با دادگستری، سازمان بهزیستی، کمیته امداد و امور زندان ها تعامل و همکاری داشته ام. شایان ذکر است کلینیک مددکاری اجتماعی امام علی علیه‌السلام خدمات خود را در قالب کار تیمی متشکل از مددکار، روانشناس، مشاور خانواده، روانپزشک و مشاور حقوقی در قالب اقدامات پیشگیرانه ارائه می دهد.

مصاحبه و گردآوری: ندا مسلم زاده

 

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا