کتاب هندسه مددکاری اجتماعی انتقادی
این کتاب کوشش می کند رهیافتی نو به دست دهد که در مددکاری اجتماعی کمتر مورد توجه قرار گرفته. در زمینهی مددکاری اجتماعی انتقادی به زبان فارسی در ایران کتاب یا مقالهی جدیای منتشر نشده و در نوشتههای غیرفارسی و دیگر کشورها نیز موضوع مددکاری اجتماعی انتقادی در حاشیه قرار دارد.
این کتاب در هفت بخش تنظیم شده که در هر بخش بحثی جداگانه اما مرتبط با حوزه مددکاری اجتماعی انتقادی مطرح میشود.
بخش اول کلیات را در برمیگیرد و مخاطب را آماده میسازد برای بخشهای دیگر کتاب و به همین ترتیب مطالب کتاب از کلیت به جزئیت میرسد بنابراین بخش دوم کتاب به هستیشناسی مددکاری اجتماعی انتقادی که کلیت راه را مشخص میسازد اختصاص یافته.
از آنجا که برای مددکار اجتماعی، زبان یکی از ابزار مهم او در اقداماتش میباشد بخش سوم نیز به زبان مددکار اجتماعی در ساخت انتقادیاش پرداخته شده. بعد از این بخش مباحث به سمت عملی شدن میروند یعنی مددکاری اجتماعی انتقادی از کلیت در میآید و وارد راهبردهای عملی میشود.
در اینجا ابتدا با یک نقد، مباحث شروع میشود و بخش پنجم را به یک پژوهش مفصل در مددکاری اجتماعی انتقادی که مورد مطالعه در آنجا، کارگران و کارمندان هست اختصاص دادیم و بخش ششم را نیز به اقدام مددکاران اجتماعی در سازمانهای مردمنهاد و در هر کدام از اینها به راهبردهای درخور خودشان اشاره شده.
در این کتاب سعی شده آشنایی مناسبی در حوزه مددکاری اجتماعی انتقادی برای مخاطبان ایجاد شود و مهندسی هرچند مقدماتی در ساخت سپهر معرفتی حوزه مددکاری اجتماعی انتقادی صورت بگیرد.
کتاب هندسه مددکاری اجتماعی انتقادی، تألیف مجتبی اسلامی هشترودی، به زودی منتشر و روانه بازار کتاب می گردد.