کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مصرف شیشه در ۶ استان کشور اجرا شد

کارزار پیشگیری از مصرف شیشه: به گزارش وبسایت تخصصی مددکاری اجتماعی ۲۰۱۲ به نقل از خبرگزاری تسنیم ، مجید رضازاده بعدازظهر امروز نشست خبری طرح «کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مصرف شیشه» که در بهزیستی قم برگزار شد، اظهار داشت: اجرای این‌گونه برنامه‌ها سبب ارتقای آگاهی خانواده‌ها می‌شود و شهرها بر اساس اولویت ظرفیت، آمادگی و نیازسنجی این طرح‌ها را برگزار می‌کنند.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به رسالت رسانه‌های ارتباط‌جمعی در آگاهی‌بخش به آحاد جامعه افزود: در این کارزار بیشترین نقش بر عهده رسانه‌ها است تا با بیداری افکار عمومی جامعه آسیب‌های اجتماعی اعتیاد به‌ویژه اعتیاد به شیشه را برای مردم بیان کنند.

کارزار پیشگیری از مصرف شیشه

وی تصریح کرد: رسانه‌ها پس از حساسیت‌زایی مردم دراین‌باره باید شرایط را برای انجام مداخلات مددکاران اجتماعی فراهم کنند البته در کنار سازمان بهزیستی و رسانه‌ها نیز آموزش‌وپرورش نیز نقش پررنگی در فرهنگ‌سازی و تربیت نسلی که توانایی حل مسئله رادارند، دارد.

رضازاده عنوان کرد: باید تلاش و کوشش زیادی داشت تا سرمایه اجتماعی را از هویت خانواده‌ای، محله‌ای، منطقه‌ای به مسیری سوق دهیم تا با افزایش اعتماد عمومی شرایط جامعه به‌گونه‌ای محقق شود که سبب کنترل رفتارهای اجتماعی شوند.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اجرای طرح کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مصرف شیشه گفت: این طرح در حال حاضر باوجود آمادگی و ظرفیت‌های موجود در استان‌ها قم، یزد، گلستان، خراسان شمالی، استان مرکزی و چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود و پس‌ازآن در سایر نقاط کشور با توجه به آمادگی‌های لازم نیز اجرا می‌شود.

وی با اشاره به تشکیل ستاد مبارزه با مواد مخدر در کشور تأکید کرد: رئیس‌جمهور رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزیر کشور نیز دبیر ستاد و سازمان بهزیستی رئیس کمیته فرهنگی پیشگیری این ستاد است که وزارت علوم، صداوسیما، کمیته امداد و نیروی انتظامی نیز از اعضای این ستاد هستند.

رضازاده با اشاره به برخی از فعالیت‌های بهزیستی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: با اجباری شدن کلاس‌های آموزش قبل از ازدواج به شکل رایگان از سوی سازمان بهزیستی سعی در کاهش آسیب اجتماعی طلاق هستیم اگرچه درراه کاهش آسیب‌های اجتماعی ما نیازمند خرد جمعی هستیم زیرا در آموزش‌وپرورش به‌جای تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی ما شاهد آموزش و مهارت برای کسب رتبه تحصیلی هستیم.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور  با اشاره به آمار مراکز آماده خدمت به معتادان کشور اظهارداشت: در حال حاضر ۲۳۰۰ مرکز سرپایی و تیم مداخله کننده درزمینهٔ کاهش اعتیاد در کشور فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۵۰۰ مرکز اقامتی کوتاه‌مدت، ۸۰۰ مرکز اقامتی میان‌مدت در کشور وجود دارد.

وی با اشاره به نحوه فعالیت مراکز بلندمدت در کشور افزود: در این مراکز افراد با حضور بلند مدت نگرش خود را تغییر می‌دهند، در حال حاضر مراکز توانمندسازی و اجتناب‌پذیری برای نخستین بار در کشور اجراشده، باشگاه‌هایی برای ارائه خدمات به افرادی که دارای ایدز هستند فعالیت می‌کنند و ۲۵۰ تیم سیار از بهبودیافتگان در سراسر کشور به معتادان ارائه خدمات می‌کنند.

رضازاده با اشاره به آمار بهبودیافتگان سال ۹۲ در کشور، تصریح کرد: بر اساس آمارها بیش از ۵۰۰ هزار نفر در کشور در سال گذشته به آمار بهبودیافتگان اضافه‌شده است و برای جذب معتادان، حمایت و بازگشت آن‌ها به جامعه با طرح‌هایی آن‌ها را حمایت می‌کنیم.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور گفت: خط ۱۴۸۰ برای بیان مشکلات معتادان در نظر گرفته‌شده است و بیش از ۱۳۰۰ مرکز مشاوره برای ارائه خدمات به معتادان در نظر گرفته‌شده است.

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا