پیام دکتر محمد زاهدی اصل به جامعه مددکاری اجتماعی کشور، به مناسبت نوروز و ایام ملّی و جهانی مددکاری اجتماعی

طبق روال برنامه اخیر مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان مبنی بر انتشار پیامهای نوروزی روسای اصناف مددکاری اجتماعی ایران، اینبار پیام دکتر محمد زاهدی اصل (تنها استاد تمام رشته مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی) منتشر می گردد.

به نام خالق هستی؛

سال جدید را در شرایطی آغاز کردیم که بخش هایی از جامعه دچار بحران و هموطنانی دچار مصیبت و خسارت شده اند، که بر اساس منشور اخلاقیِ حرفه خود در غم آنها شریک هستیم و در کاهش خسارت مادی و معنویِ وارده باید در حد توان علمی و حرفه ایِ خود کوشا باشیم.

کشور ما یکی از کشورهای حادثه خیز جهان محسوب می شود و لذا مردمان ما و حاکمان ما باید همواره آمادگیِ لازم را چه در سطح پیشگیری و چه در سطح اقدام منسجمِ اثرگذار و به موقع داشته باشند. مردم ما در حوادث مختلف از جمله حادثه سیل اخیر در صحنه بودن و ایثار خود را به نمایش گذاشتند. همانگونه که مدیرانِ جامعه ما ضعف وعدم آمادگیِ خود را نشان دادند. من بعنوان یک شهروند و یک معلم مددکاری اجتماعیِ کشور، با نهایت دردمندی و اندوه و با تسلیتِ صمیمانه به بازماندگان و مصیبت زدگان، امیدوارم از این آخرین حادثه غمبار درس عبرت بگیریم و با تدابیر هوشمندانه و مدیریت مدبرانه و بدور از هرگونه سیاست بازی و سیاست زدگی و متهم کردن همدیگر، همه مدیران و حاکمان، با وحدت و همدلی، برای نجات کشور و مردم فهیم ایران زمین، از بحران سیل و زلزله، بحرانهای سوءمدیریت، فساد و به خصوص بحران اخلاقی گسترده، دست بر دست همدیگر، در این سال تلاش کنیم، نهادهای نظارتی و تشکیلات قضایی ما نیز به دور از هرگونه جهت گیری های سیاسی و در راستای استیفای منافع ملی، بر سلاطین ارز و سکه و مافیاهای گوشت و پیاز و … با برخورد قاطع و درعین حال عادلانه خود، امید را در بهار طبیعت به مردمان کشورمان بازگردانند و احساس امنیت روانی- اجتماعی را تقویت کنند و عملاً نشان دهند که حافظ منافع ملت و کشورند. و جامعه مددکاری اجتماعی کشورمان نیز، تقارن روز جهانی مددکاری اجتماعی با روز ملّی آن، همراه با نوروز باستانی بعنوان عید نیاکانمان را به فال نیک بگیرند و بدانند که تنها در سایه تفاهم و همدلی و انسجام است که می توانند از منافع صنفی و حرفه ایِ خود دفاع کنند و ثبت ۱۳ رجب بعنوان روز ملّی در تقویم رسمی کشور، و تصویب نظام مددکاری اجتماعی در مجلس و تقویت بنیان علمی و حرفه ایِ مددکاری اجتماعی در مراجع ذیربط را به سرانجام برسانند. به امید روزی که نشاط واقعی در دل هر ایرانی و امید به کشوری آزاد و آباد، در سایه خرد و عقلانیتِ سیاستمداران و سیاستگذاران و مدیران جامعه  فراهم شود.

دکتر محمد زاهدی اصل
مددکار اجتماعی و استاد دانشگاه

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا