هشدار رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران نسبت به افزایش فروش نوزادان متولد شده خارج از نکاح

دانشور333رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: به ازای هر کودک حاضر در سازمان بهزیستی ۶ الی ۷ خانواده متقاضی وجود دارد اما به دلیل شرایط دشوار فرزندخواندگی، واگذاری کودکان به راحتی امکان پذیر نمی شود.

به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران، فاطمه دانشور در گفت و گویی اظهار کرد: در حال حاضر شاهد هستیم که تمام دستگاه های اجرایی به صورت تخصصی به موضوع خرید و فروش کودک و نوزاد ورود پیدا کرده اند.

وی افزود: پدیده خرید و فروش نوازد و کودک حتی در شهرهای کوچک نیز در حال انجام است و حتی مشاهده می شود والدینی که معتاد نیز نیستند برای فروش کودکان خود اقدام می کنند.

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران به خرید و فروش نوزادان خارج از نکاح اشاره کرد و گفت: متاسفانه گزارش های متعددی در این رابطه به دستگاه های حمایتی می رسد و می طلبد اقدامات اساسی برای جلوگیری از آن در دستور کار قرار گیرد.

دانشور به وظایف سازمان بهزیستی کشور در بخش اجتماعی اشاره و تصریح کرد: سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان حمایتی وظایفی را برعهده دارد و باید به این وظایف به درستی عمل کند.

وی ادامه داد: یکی از وظایف سازمان بهزیستی کشور، واگذاری کودکان و نوزادان به خانواد های واجد شرایط است و در صورتی که اقداماتی به منظور تسهیل این روند در دستور کار قرار گیرد کودکان می توانند پس از طی مراحل قانونی به خانواده ها واگذار شوند.

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با ارائه آماری از تعداد خانواده های متقاضی هر کودک حاضر در سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: به ازای هر یک کودک حاضر در مراکز سازمان بهزیستی ۶ الی ۷ خانواده متقاضی فرزند خواندگی وجود دارد و این نشان دهنده آن است که خانواده ها آمادگی دارند که از طریق مراجع قانونی نسبت به قبول کودکان بی سرپرست اقدام کنند.

دانشور با انتقاد از عملکرد نمایندگان مجلس دهم اظهارکرد: هنوز گامی از سوی نمایندگان جدید مجلس شورای اسلامی در راستای مقابله با خرید و فروش کودک در کشور برداشته نشده و انتظار ما این است که مجلس با توجه به افزایش تعداد خرید و فروش ها، فعال تر از قبل عمل کند.

وی با ارائه توضیحاتی در رابطه با اصلی ترین دلایل خرید و فروش کودک در کشور بیان کرد: دلایل مختلفی در این زمینه وجود دارد که از اصلی ترین آنها می توان به فقر فرهنگی، فقر اقتصادی و اعتیاد والدین اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری میزان

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
Back to top button