مددکاری در مدارس باید رواج پیدا کند

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی گفت: اورژانس اجتماعی ویژه دانش آموزان پیامدهای منفی بسیاری برای این قشر دارد و اورژانس اجتماعی کشور باید قشر دانش آموزی را مورد توجه قرار دهد.

به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران؛ دکتر حسن موسوی چلک در برنامه هاشور با موضوع بررسی طرح اورژانس اجتماعی مدارس افزود : اورژانس اجتماعی کشور از حدود ۲۰ سال پیش با هدف تقویت مداخلات اجتماعی و روانی قبل از مداخلات قضایی و انتظامی آغاز به کار کرده است.
وی با اشاره به اینکه اورژانس اجتماعی کشور در ۹ گروه هدف مشخص کارهای خود را دنبال می کند، گفت: آسیب هایی از جمله کودک آزاری ، فرار ، اقدام به خودکشی و موضوعاتی از این دست بخشی از فعالیت های اورژانس اجتماعی است.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی با اشاره به این که اورژانس اجتماعی به واسطه حمایت های خوب دولت و مجلس به توسعه مطلوبی رسیده است، اظهار داشت: افرادی که مشمول خدمات اورژانس اجتماعی قرار می گیرند، با مراجعه به پایگاه های اورژانس اجتماعی می توانند به صورت خود-معرف از خدمات این نهاد برخوردار شوند.
وی همچنین افزود: نهادهای مختلف می توانند افراد مشمول خدمات اورژانس اجتماعی را به اورژانس اجتماعی معرفی کنند.
حسن موسوی چلک با بیان این که مدارس همواره به عنوان سالم ترین محیط اجتماعی تعریف می شوند، اظهار داشت: نقدهای وارد به آموزش و پروش هیچ گاه پیام آسیب زا بودن بستر این وزارت خانه را درپی ندارد.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی با اشاره به این که آموزش و پرورش یکی از بهترین محافل برای پیشگیری از اعتیاد را در اختیار دارد، تصریح کرد: ساختار آموزش و پرورش این اجازه را می دهد تا به بهترین شکل ممکن افراد در معرض اعتیاد را شناسایی کرده و به اورژانس اجتماعی ارجاع دهد.
وی همچنین در ادامه افزود: شایسته است که به جای اختصاص یک اورژانس اجتماعی به قشر دانش آموزی موضوع مددکاری اجتماعی در مدارس توسعه داده شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا