مصطفی اقلیما گفت: بیان واقعیات در خصوص انتشار ویروس کرونا، آمار مبتلایان و میزان مرگ و میر از سوی رسانه ها مهم است.
به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران؛ رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران در گفت و گویی اظهار داشت: انتشار اخبار ضد و نقیض و کذب در خصوص انتشار ویروس کرونا موجب بی اعتمادی جامعه و تشویش اذهان عمومی می شود.
وی در ادامه باتوجه به ساز و کار برخی از رسانه های مجازی فاقد اعتبار و زرد گفت: متاسفانه در فضای مجازی برخی افراد با انتشار اخبار و مطالب کذب و متناقض بر ترس و استرس شهروندان می افزایند و این نیز موجب می شود شهرندان نسبت به اطلاعات واقعی هم کم اعتماد شوند و به جای رعایت برخی موارد آن را بی ارزش و دروغ بدانند.
پزشکان و مسئولان مربوطه منبع موثق هستند
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه هموطنان عزیز فقط اطلاعات دقیق در خصوص این ویروس را از طریق پزشکان و مسئولین مربوطه دنبال کنند، عنوان کرد: آگاهی رسانی از سوی پزشکان و مسئولان مربوطه در زمینه ویروس کرونا سبب غلبه و ترس و استرس مردم در جامعه می شود و می توان از این منبع به عنوان یک منبع موثق استفاده کرد و از انتشار اخبار کذب و دروغ جلوگیری کرد.
وی در خصوص نقش رسانه ها در بحران امروز اشاره کرد: امروز به دلیل شیوع ویروس کرونا در عرصه جهانی، موج نگرانی و استرس و اضطراب ایجاد شده و رسانه ها نقش موثری در آرام کردن جامعه و بازگرداندن اجتماع به حالت عادی دارند.
مصطفی اقلیما با توجه به وظیفه ی اصلی و اولیه ی رسانه ها گفت: مردم از رسانه ها انتظار دارند تا واقعیت و حقایق را بیان کنند چرا که مطبوعات و رسانه ها چشم و گوش مردم و پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از۱۲۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
منبع: پایگاه خبری زنان خبر