رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران: شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم تشکیل شود

موسوی چلکرئیس انجمن مددکاری ایران گفت: با وجود پیش بینی شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم در قوانین کشور، تاکنون این شورا تشکیل نشده و لازم است که این شورا با برگزاری جلسه ها به ماموریت های خود عمل کند.
به گزارش وبسایت مددکاری اجتماعی ۲۰۱۵؛ سید حسن موسوی چلک، چهارشنبه در همایش ‘دختران، حمایت های روانی و اجتماعی، توسعه پایدار’ در شیراز افزود: باید رویکرد برنامه های ما سلامت محور و پیشگیرانه باشد نه اینکه زمانی که دختری از خانه فرار کرد، اورژانس اجتماعی برایش فعال کنیم و یا هنگامی که یک آسیب اجتماعی به وجود آمد درصدد رفع آن برآییم.
مشاور رئیس سازمان بهزیستی اظهار کرد: از آنجا که برخی از رویکردهای ما به مسائل، مداخله بعد از بروز مشکل است و این که آسیب ها را پس از وقوع از سطح خیابان ها جمع آوری کنیم، در دستیابی به اهداف اجتماعی آن گونه که باید موفق نبوده ایم.
وی افزود: برای کاستن از شمار پرونده های ورودی به دستگاه قضایی باید در برنامه ریزی های کلان به موضوع پیشگیری از وقوع جرم با حساسیت و دقت بیشتری پرداخته شود.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: کمترین انتظار ما در برنامه ششم توسعه این بود که این برنامه با محوریت سلامت اجتماعی شکل گیرد اما این انتظار تا کنون محقق نشده است.
موسوی چلک گفت: با اصلاحات مجلس بر روی لایحه برنامه ششم توسعه، سازمان بهزیستی همچنان به عنوان محور سلامت اجتماعی کشور تعیین شده بود اما در بازنگری دولت، این بخش از برنامه ششم کنار گذاشته شد و باید توجه داشت که غفلت از این حوزه، پیامدهایی را در پی خواهد داشت.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به موضوع همایش گفت: اگر سلامت اجتماعی به عنوان محور سیاستگذاری های کشور قرار گیرد، می توان در مسیر توسعه پایدار از ظرفیت های دختران به عنوان یکی از مهمترین منابع انسانی کشور به شکل مناسبی بهره گرفت.
موسوی چلک، همچنین موضوع پیشی گرفتن آمار دانشجویان دختر از پسران در دانشگاه ها را مطرح کرد و گفت: باید این وضعیت را به عنوان یک فرصت در نظر گرفت.
وی ادامه داد: باید دختران در سیاستگذاری ها و برنامه ریزی ها بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرند.
همایش یکروزه ‘دختران، حمایت های روانی و اجتماعی، توسعه پایدار’ که عصر امروز (چهاشنبه) به کار خود پایان می دهد به همت معاونت امور اجتماعی اداره کل بهزیستی فارس برگزار شد.
نقش آموزش در حمایت های روانی اجتماعی دختران، نقش ابعاد کلی سلامت دختران در توسعه پایدار، راهکارهای توانمندسازی دختران در چارچوب توسعه پایدار، دختران به عنوان سرمایه های اجتماعی کشور و قوانین حقوقی در حمایت های روانی و اجتماعی دختران از جمله محورهای این همایش است.

منبع: ایرنا

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
Back to top button