دوره اول آموزشی کاهش طلاق ویژه کلینیکهای مددکاری اجتماعی استان تهران توسط دادگستری استان تهران برگزار شد.
با توجه به روند رو به افزایش طلاق در سطح جامعه و لزوم مداخلات اجتماعی برای کاهش طلاق و همچنین کاهش آسیبهای ناشی از طلاق، قوه قضائیه اقدام به تدوین شیوه نامه ی جدیدی نموده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران؛ مدیر پیشگیری، فرهنگی- اجتماعی دادگستری کل استان تهران با بیان این موضوع افزود که در شیوه نامه ی جدید، علاوه بر طلاق توافقی لزوم مشاوره برای طلاق های یک طرفه نیز در نظر گرفته شده است.
به منظور پیشگیری از افزایش پرونده های ورودی به دادگاه و لزوم مختومه کردن هر چه سریعتر پرونده ها که گاهی اوقات باعث میشود حکم طلاق طرفین سریعتر صادر گردد، در این شیوه نامه مراجعین طلاق قبل از تشکیل پرونده به کلینیکهای مددکاری اجتماعی ارجاع داده می شوند و برای اینکه مراجعین سریعتر وارد فرآیند مشاوره شوند و در راستای کاهش بروکراسی اداری، مراجعین مستقیم از دادگاه و مجتمع های قضایی به کلینیک های مددکاری اجتماعی و مراکز موردنظر دادگستری ارجاع داده می شوند.
مسوول دادگستری استان تهران که در روز دوم از دوره آموزشی کاهش طلاق در کارگاه آموزشی حضور داشت افزود: تیم درمانی برای کار با مراجعین طلاق شامل مددکار، روانشناس و در صورت لزوم حقوقدان میباشد.
ایشان در ادامه عنوان کرد که لیست کلینیک های مددکاری اجتماعی مورد نظر توسط سازمان بهزیستی به دادگستری اعلام شده که به نوبت در دوره های آموزشی کاهش طلاق شرکت می نمایند و این دوره ها جهت آموزش مهارتهای مورد نیاز جهت مداخله در طلاق و یکسان سازی آموزش است.
لازم به ذکر است اولین دوره آموزشی به همت معاونت اجتماعی بهزیستی استان تهران برگزار، مسولیت اطلاع رسانی و هماهنگی جهت برگزاری دوره توسط کانون کلینیکهای مددکاری اجتماعی استان تهران از مورخ ۲۵ الی ۲۷ مردادماه در بهزیستی شهر ری تشکیل گردید.
منبع: روابط عمومی کانون کلینیکهای مددکاری اجتماعی استان تهران