درباره خانه و باشگاه تاب آوری ایرانیان بیشتر بدانیم
در این مطلب بطور کلی پیرامون خانه و باشگاه تاب آوری ایرانیان و اعضاء تیم تخصصی مجموعه رسانه های تاب آوری ایرانیان می پردازیم
لازم به ذکر است که خانه تاب آوری ایرانیان یک مجموعه مستقل در حوزه توسعه و ترویج تاب آوری است و در هیچ جای کشور شعبه ندارد.
اعضاء تیم تخصصی خانه و باشگاه تاب آوری ایرانیان
جواد طلسچی یکتا (مدیر و موسس رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان)
ندا اسلامی (تیم خبر فارسی)
زهرا سادات خوشحالی (مدیریت سلامت نیوز)
یلدا فتوحی (مدیریت داخلی رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان)
زهره مهدوی (عضو تیم تخصصی خانه تاب آوری ایرانیان)
بصیر حضرت دوست (مشاور رسانه ای رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان)
معراج علیزاده (مشاور سئو و کلیه امورات آی تی رسانه ایرانیان)
فهرست عناوین مطلب
- ۱ معرفی مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان
- ۲ تأسیس کلینیک مددکاری اجتماعی
- ۳ تأسیس وبسایت جامع مددکاری اجتماعی
- ۴ کارزارهای رسانه ای، وبسایت انگلیسی
- ۵ تأسیس خانه و باشگاه تاب آوری ایرانیان
- ۶ تأسیس باشگاه تاب آوری ایرانیان
- ۷ تأسیس رسانه هوشمند خبری اطلس فارسی
- ۸ سوابق تدریس در کارگاههای تاب آوری
- ۹ تحصیلات تکمیلی
معرفی مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان
جواد طلسچی یکتا، متولد ۲۰/۷/۱۳۵۷ ساکن شهرستان بندرانزلی،تاب آوری کشور در سال ۱۳۸۱ بلافاصله پس از فارغ التحصیلی از رشته مددکاری اجتماعی، در قالب خدمت سربازی بعنوان لیسانس وظیفه مسئول بنداطفال زندان بندرانزلی شد و به مدت دو سال مددکار اجتماعی زندان بندرانزلی بوده اند و تجارب بسیار مهمی در این دوران کسب نمودند.
وی پس از اتمام دوره سربازی در کشور ارمنستان به تحصیل در رشته های تحصیلی موسیقی کلاسیک و نیز روانشناسی بالینی به شکل آکادمیک پرداختند.
تأسیس کلینیک مددکاری اجتماعی
پس از بازگشت به ایران با تأسیس کلینیک مددکاری اجتماعی معراج با مجوز سازمان بهزیستی به طور مستقیم و میدانی به امور تخصصی مددکاری اجتماعی عمدتاً در شاخه های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و نیز فرزندان بی سرپرست و بد سرپرست سازمان بهزیستی و همچنین اجرای طرح های مختلف در زمینه پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی پرداختند.
تأسیس وبسایت جامع مددکاری اجتماعی
از سال ۱۳۹۰ به موازات فعالیتهای عملیاتی و میدانی در حوزه مددکاری اجتماعی، پس از یک دوره شش ماهه نیازسنجی از وضعیت فضای رسانه ای و مجازی مددکاری اجتماعی کشور، در صدد تأسیس وبسایت جامع مددکاری اجتماعی برآمدند و لذا با همفکری تعدادی از دوستان و نزدیکان این حوزه، زیر ساخت های لازم جهت تأسیس و راه اندازی وبسایت رسمی مددکاری اجتماعی ایرانیان را ایجاد نمودند و در نهایت در سال ۱۳۹۲ به شکل رسمی این رسانه جامع را با گستره پوشش رسانه ای ملی و فراملی ایجاد نمودند.
کارزارهای رسانه ای، وبسایت انگلیسی
پس از مدت کمی با اجرای چند کارزار رسانه ای با موضوعات متنوع اجتماعی در سطح کشور کاملاَ شناخته شدند بطوری که روزانه چند صد آی پی مختلف این رسانه را رصد می نمودند. پس از مدتی با توجه به خلاء روابط بین المللی که در این رسانه احساس شد لذا زمینه های لازم جهت ایجاد بخش انگلیسی این وبسایت فراهم گردید و لذا وبسایت انگلیسی مددکاری اجتماعی ایرانیان نیز از سال ۲۰۱۵ فعالیت خود را با همراهی پایگاههای متعدد در شبکه های اجتماعی مختلف آغاز نمودند.
قابل به ذکر است بر اساس تصمیمات تیم تخصصی این رسانه (مددکاری اجتماعی ایرانیان) قرار بر ثبت مطالب و تولید محتوای اختصاصی این رسانه بصورت کتاب به شکل سالانه تحت عنوان کتاب سال پایگاه شد لذا تاکنون طی ۱۱ سال فعالیت این رسانه، تعداد ۵ کتاب از محتوای تخصصی آن به صورت سالانه به چاپ رسیده است که همگی کتابهای در کتابخانه ملی ایران ثبت گردیده اند.
تأسیس خانه و باشگاه تاب آوری ایرانیان
قابل به ذکر است باتوجه به اهمیت مبحث تاب آوری، به موازات پرداختن این رسانه به مطالب تخصصی مددکاری اجتماعی در حوزه های مختلف، لذا مطالعه و پژوهش در خصوص مبحث مهم و نوین تاب آوری در حوزه های مختلفی همچون زنان، کودکان و نوجوانان، مدرسه، بیماران خاص و سایر موضوعات در دستور کار این رسانه قرار گرفت.
با سوق یافتن رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان به سمت و سوی تولید محتوای تخصصی در حوزه تاب آوری، برنامه ریزی هایی جهت ایجاد پایگاههای مستقل با کاربری متمرکز بر موضوعات تاب آوی در دستور کار تیم تخصصی این رسانه قرار گرفت لذا پایگاه تخصصی خانه تاب آوری ایرانیان به شکل رسمی از سال ۱۳۹۳ به عنوان یکی از زیر شاخه های این رسانه (مددکاری اجتماعی ایرانیان) فعالیت خود را آغاز کرد و آقای جواد طلسچی یکتا از ان پس به عنوان مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان نیز در بین موسسات و نهادهای دولتی و غیردولتی فعال در حوزه اجتماعی و روانشناختی کشور شناخته شدند.
تأسیس باشگاه تاب آوری ایرانیان
دیری نپایید که با توجه به گستردگی فعالیتهای تخصصی در حوزه تاب آوری، به پیشنهاد ایشان باشگاه تاب آوری ایرانیان نیز به عنوان زیر شاخه مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران که یکی از زیر مجموعه های مهم رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان می باشد ایجاد گردید که عملاً فعالیت های قابل توجهی در عرصه آموزش در سطوح مختلف استانی تا کشوری در حوزه آموزش تاب آوری در کارنامه آن به ثبت رسیده است.
تأسیس رسانه هوشمند خبری اطلس فارسی
رسانه اطلس فارسی به عنوان اولین خبرگزاری رسمی مددکاری اجتماعی ایرانیان “مان” در سال ۱۴۰۰ تاسس شد.
این رسانه یک موتور جستجوگر اینترنتی هوشمند در قالب یک خبرگزاری اختصاصی مختص جامعه مددکاری اجتماعی ایران می باشد.
نام جستجوگر اینترنتی اطلس فارسی و نام خبرگزاری مذکور خبرگزاری مددکاری اجتماعی ایرانیان با نام اختصاری “مان” که مخفف مددکاری اجتماعی ایران است می باشد.
نکته: در توضیح کوتاه در خصوص علت انتخاب نام اختصاری “مان” برای این خبرگزاری قابل به ذکر است، در ادبیات کهن فارسی، واژه “مان” به معنای خانه، خانواده و یا خاندان می باشد (معنای مان در ویکی واژه) و از جاییکه رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان همواره بدون هیچگونه چشمداشت مادی و معنوی در خدمت نویسندگان و فرهیختگان حوزه مددکاری اجتماعی ایران بوده است لذا این خبرگزاری نیز (همچون سایر پایگاههای رسانه ایرانیان) به عنوان خانه حوزه مددکاری اجتماعی ایران تلقی و قلمداد می گردد.
سوابق تدریس در کارگاههای تاب آوری
تدریس در کارگاههای آموزش تاب آوری توسط دکتر جواد طلسچی یکتا، برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، خوارزمی، علامه طباطبایی، دانشگاه گیلان و سازمان های مختلف از جمله جهاد دانشگاهی استان گیلان، سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) در کارنامه ایشان و البته با مشارکت و مدیریت اجراییِ باشگاه تاب آوری ایرانیان به ثبت رسیده است.
تحصیلات تکمیلی
قابل به ذکر است ایشان با توجه به زمینه های تحصیلاتی در حوزه های مددکاری اجتماعی و سپس روانشناسی بالینی، علاقه وافری به موضوع کوچینگ داشتند لذا از سال ۱۳۹۷ به مطالعات راهبردی در این عرصه روی آوردند و در سال ۱۳۹۹ موفق به اخذ مدرک دکتری در رشته مدیریت راهبردی و سازمانی کوچینگ (مدیریت کسب و کار) گردیدند.