جزییات اجرای پروتکل خودکشی | پروتکل خودکشی به عنوان راهنمای عملِ مداخلاتِ مددکاران در اورژانس اجتماعی
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی درخصوص جزئیات اجرای پروتکل خودکشی گفت: این پروتکل به عنوان راهنمای عمل در اورژانس اجتماعی مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران به نقل از پانا، حبیب الله مسعودی فرید با بیان اینکه سازمان بهزیستی متولی پیشگیری از آسیب های اجتماعی است، اظهارداشت: با توجه به اینکه در سال های اخیر شاهد رشد آمار خودکشی هستیم لذا پروتکلی در این زمینه تهیه شد و این پروتکل به ادارات بهزیستی در استان های مختلف ابلاغ شده است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به اقدامات اورژانس اجتماعی در ورود به مباحثی از جمله خودکشی اظهارداشت: مراکز مداخله در بحران های فردی، خانوادگی و اجتماعی بهزیستی در استان های مختلف فعال هستند و در کنترل و برخورد با آسیب های اجتماعی خدماتی را ارائه می دهند.
این مقام مسئول در سازمان بهزیستی در ادامه خاطرنشان کرد: خودکشی عواملی دارد که اکثر افرادی که اقدام می کنند تعارض هایی دارند که یا از خانواده شکل گرفته یا پیرامون مشکلاتی است که در جامعه برای آن ها رخ داده است. در جهت فعالیت های بهزیستی تلاش می شود برای کنترل این آسیب اجتماعی برنامه های پیشگیری برای افراد در معرض خطر اجرا می شود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی تصریح کرد: بر اساس پروتکلی که تدوین شده است، مددکاران آموزش دیده اورژانس اجتماعی در برخورد با افرادی که قصد خودکشی دارند مداخله می کنند تا آن ها را از خودکشی منصرف می کنند و در واقع این پروتکل به عنوان راهنمای عمل در اورژانس اجتماعی مورد استفاده قرار می گیرد.
مسعودی فرید با بیان اینکه با مداخلات بهنگام مددکاران اجتماعی می تواند از خودکشی افراد جلوگیری کرد، بیان کرد: پروتکل خودکشی با کمک انجمن روانپزشکی تدوین شده است.
وی با بیان اینکه ۱۵۰ شهر بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت کشور تحت پوشش اورژانس اجتماعی هستند، توضیح داد: نیاز داریم تا زیرساخت اورژانس اجتماعی در شهرهایی که هنوز وجود ندارد، ایجاد شود.