تأکید مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور بر توسعه کلینیک های مددکاری اجتماعی در سطح کشور

موسوی چلکمدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور بر توسعه کلینیک های مددکاری اجتماعی در سطح کشور تاکید کرد.

به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران، سید حسن موسوی چلک ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران، به فعالیت مراکز باز پروری اعتیاد، مشاوره، مهد کودک، شبانه روزی، سالمندان ، توانبخشی در سازمان بهزیستی اشاره کردو افزود: بیش از ۱۶ الی ۱۷ هزار مرکز مهد کودک در کشور وجود دارد.

وی گفت: هر کدام از این مراکز برگ برنده برای سازمان بهزیستی است و بیش از ۹۰ درصد فعالیت با همکاری شرکای اجتماعی خیریه ها و سازمانهای مردم نهاد این مراکز به بخش غیر دولتی واگذار شده است و فعالیت این مراکز هم بسیار خوب است و تنها مرکز شیرخوارگان واگذار نشده است.

مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور گفت: فعالیت هر کدام از مراکز در سازمان بهزیستی تنوع و گستردگی خود را دارد و جذب مشارکت اجتماعی در سازمان بهزیستی مورد تاکید جدی است.

چلک تاکید کرد: اساس کار ما در نظارت این است که به سمت اصلاح و بهبود پیش بریم و تعطیلی مراکز را افتخار نمی دانیم  و اگر نسبت به حقوق جامعه تعدی شود وارد کار می شویم و مراکزی بودند که به علت تخلف تعطیل شدند.

وی افزود: خوشبختانه سازمانهای غیر دولتی خیلی خوب کار می کنند. ما این سازمانها را شرکای خود می دانیم و اشتباهات را هم باید با تعامل رفع کنیم و اگر این سازمان ها از استاندارد های ما جلو تر باشند .

مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: ما به این باور رسیدیم که نمی توانیم مدیریت هوشمندی اجتماعی در جامعه داشته باشیم مگر اینکه بستر را برای ورود مردم و سازمانهای غیر دولتی داشته باشیم وجامعه ای می تواند این مسیر را طی کند که از شفافیت و سلامت نترسد.

چلک افزود: سازمان بهزیستی در بحث واگذاری امور به بخش غیر دولتی جزو موفق ترین سازمانها در کشور است و در بحث کیفی کار داریم  که بگویم که مراکز کیفیت لازم را دارند.

وی در پاسخ به سوال مهر در خصوص توسعه کلینیک های مددکاری افزود: تفاهم نامه ای با انجمن مددکاران اجتماعی ایران و دادگستری امضا شده  تا حقوق شهروندی را توسعه دهیم و در این میان کانون کلینیک های مددکاری اجتماعی ایران تفاهم نامه را با بهزیستی منعقد کرد.

چالک افزود: در حال حاضر ۳۵۰ کلینیک مددکاری در کشور فعال است و دراستانهای اصفهان، ایلام ارومیه و البرز کلینیک اجتماعی راه اندازی شده است و این مراکز توسعه می یابد.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور افزود: در راستای حقوق بشر و مددکاری اجتماعی کلینیک های مددکاری اجتماعی راه اندازی می شود.

چلک تصریح کرد: یکی از موضوعات و وظایف مددکاران اجتماعی توجه به موضوع حقوق شهروندی است که بر همین اساس تفاهم نامه ای جداگانه بین انجمن مددکاران اجتماعی ایران و کانون کلینیک های مددکاری اجتماعی با معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری در سال جاری منعقد شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
Back to top button