آشنایی با کلینیک مددکاری اجتماعی نوید زندگی (استان خوزستان؛ شهر اهواز)؛ به مدیریت خانم طیبه جعفری

حرکت رسانه ای “معرفی مراکز مددکاری اجتماعی کشور” با هدف شناساندنِ توانمندیها و پتانسیل های کلینیک های مددکاری اجتماعیِ فعال در سطح کشور صورت می پذیرد و اجرای آن از طریق اقدام به مصاحبه های اختصاصی با مدیران این مراکز محقق خواهد شد. قابل به ذکر است در همین راستا، دهمین مورد از مصاحبه های اختصاصی بعمل آمده با خانم طیبه جعفری (مدیریت کلینیک مددکاری اجتماعی نوید زندگی؛ استان خوزستان؛ شهر اهواز) می باشد که مشروح این مصاحبه را در ادامه خواهید خواند.

لازم به ذکر است این حرکت رسانه ای بدون هیچگونه گزینش و محدودیتی اجرا می گردد و مجموعه مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران آمادگی کامل خود را جهت انجام مصاحبه های اختصاصی با یکایک مدیران کلینیک های مددکاری اجتماعی دارای مجوز و فعال در سطح کشور اعلام می دارد،  لذا همه مدیران مراکز مددکاری اجتماعی در سرتاسر کشور (در صورت تمایل جهت ارائه نقطه نظرات و معرفی مراکزشان) می توانند از طریق ارسال پیام به پست الکترونیکی info@socialwork2015.ir  و نیز ارسال پیام به کلیه پایگاههای ما در شبکه های اجتماعی (کافه رسانه مددکاری؛ مددکاری اجتماعی ایرانیان؛ مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی) اعلام آمادگی نمایند تا رابطین این پایگاه اینترنتی با آنان ارتباط برقرار گردد.

*** ضمن سلام و احترام؛ لطفاً به اختصار خودتان را معرفی بفرمایید

با سلام و احترام؛ طیبه جعفرى هستم، کارشناس مددکارى اجتماعى، از سال ۸۷ مجوز کلینیک مددکارى اجتماعى نوید زندگى را از سازمان بهزیستى خوزستان دریافت کردم و از آن سال تاکنون در حوزه هاى مختلف اجتماعى مشغول به فعالیت هستم.

همچنین نماینده انجمن مددکاران اجتماعى ایران در خوزستان و عضو هیأت مدیره کانون کلینیک هاى مددکارى اجتماعى کشور می باشم.

محور اصلى کار ما در کلینیک ارائه خدمات اجتماعى به افراد آسیب دیده یا در معرض آسیب است

* با کدام ارگانها و نهادها همکاری دارید و لطفاً از خدمات تخصصی قابل ارائه توسط مرکزتان بفرمایید

از سال ۸۷ تاکنون طی تفاهم نامه با سازمان بهزیستى، در حوزه ى ارائه خدمات تخصصی در زمینه توانمندسازى زنان سرپرست خانوار همکاری دارم.

از سال ۹۳ تاکنون بعنوان مددکار اجتماعى در قسمت مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامى واحد اهواز مشغول به ارائه خدمات مشاوره ى مددکارى به دانشجویان هستم.

از سال ۹۵ همکارى با دادگسترى در زمینه کاهش طلاق زوجین با رویکرد کیس منیجمنت دارم.

سال ۹۶ همکارى با سازمان زندانها در خصوص برگزارى کارگاههاى آموزشى براى مددکاران و مددجویان ان سازمان را داشته ایم
سال ۹۷ همکارى جدى با استاندارى را آغاز کردم و بعنوان سوپروایزر بخش اجتماعى دفاتر توسعه و تسهیلگرى استاندارى در استان فعالیت دارم.

در کلینیک مددکارى اجتماعى نوید زندگى در ساعات عصر خدمات مشاوره با حضور روانشناسان و مشاوران مجرب انجام میشود همچنین کارگاههاى تخصصى مددکارى اجتماعى و روانشناسى نیز در کلینیک برگزار می گردد.

از دیگر طرحهاى کلینیک طرح پرسشگرى هتلینگ بیمارستانهاى خوزستان را با دانشگاه علامه طباطبایی انجام داده ایم
طرح ملى پرسشگرى در مورد وضعیت اختلال مصرف مواد در ایران را با دانشگاه علوم بهزیستى انجام داده ایم
طرح توانمندسازى معتادان متجاهر با قوه ى قضاییه نیز از طرح هاى در حال انجام کلینیک است

بعنوان یک مددکار اجتماعى در زلزله ى کرمانشاه حضور داشتم و چهار بار در زمانهاى مختلف براى خدمت رسانى و درک شرایط بحرانى مردم در گذر زمان، به آن شهر سفر کرده ام.

* بنظر شما مراکز مددکاری اجتماعی چگونه می توانند مسیر موفقیت را طی نمایند و چگونه می توانند در جهت توانمند شدن گام های اساسی بردارند؟

معتقدم کلینیک هاى مددکارى اجتماعى مهمترین مراکز در خدمت رسانى حوزه ى اجتماعى کشور هستند به شرط آنکه کلینیک ها ابتدا خود را توانمند کنند و از تک بعدى کار کردن خارج شوند.
مطالعه، شرکت در کارگاههاى تخصصى، تجربه هاى عملى در فیلدهاى مختلف اجتماعى می تواند کلینیک ها را در مسیر توانمندى هدایت کند.

* برای جامعه مراکز مددکاری اجتماعی کشور چه دورنمایی را ترسیم می کنید؟ ضمن سپاس از وقتی که در اختیار ما قرار دادید، سخن پایانی شما را می شنویم

با توجه به رشد صعودى آسیبهاى اجتماعى در کشور بنظر میرسد حضور مددکاران اجتماعى براى کاهش این آسیبها بیش از بیش براى مدیران و مسئولین ملموس میشود و انتظار میرود کلینیک هاى مددکارى اجتماعى بتوانند نقش اثرگذار خود در پیشگیرى و کاهش مسائل بخوبى انجام دهند. متشکرم از فرصتى که به بنده دادید.

مصاحبه و گردآوری: هما صدری

 

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا