باشگاه تاب آوری | Resilience Club

باشگاه تاب آوری در مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران ایجاد می شود

باشگاه تاب آوری: با هدف تسهیل در دسترسی مخاطبین این پایگاه اینترنتی به مطالب تاب آوری، در قالب یک دستهء موضوعی مستقل، در کنار شاخه های متنوع از موضوع کلان تاب آوری در مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران ایجاد گشته است.

 

      باشگاه تاب آوری ایرانیان کجاست؟

قابل به ذکر است فعالیتهای این بخش، بعنوان یکی از سه رکن اساسی این وبسایت (در کنار پژوهشهای مددکاری اجتماعی و پژوهش های نوین کوچینگ) مشتمل بر مطالبی با محتوی پژوهشهای نوین تاب آوری خواهد بود که در اشکالِ متنوع نوشتاری مکتوب، ویدئوهای آموزشی و سایر موارد مربوطه در  مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی خواهد بود.

مطالب انتشاریافته در دسته موضوعی باشگاه تاب آوری، بطور همزمان در پایگاه های مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی در شبکه های اجتماعی از جمله در اینستاگرام، فیس بوک، آپارات و یوتیوب نیز منتشر خواهد شد.

کوتاه و مختصر پیرامون تاب آوری در رسانه ایرانیان

تاب آوری مستلزم سطح عمیقی از پذیرش است. تاب آوری به این معنا است که چنانچه اتفاقاتی بیافتد که زندگی ما را به معنای واقعی تکان داده و تحت شعاع خود قرار دهد و ما را در هم بشکند به معنای پایان کار و زندگی ما نباشد. همانگونه که بدن ما در برابر بیماری ها تاب می آورد، ذهن و فرآورده های آن نیز در برابر بحران های موجود قدرت تاب آوری داشته باشد. به همین ترتیب که در برابر انواع بیماری ها تاب می آوریم می توانیم و پس از مدتی بهود می یابیم در برابر بحران های عاطفی، اجتماعی و روانی نیز تاب بیاوریم. هر چند که ذکر این نکته ضروری است که تاب آوری به معنای خطاناپذیری نیست بلکه به معنای تعهد به خویشتن و افزایش ظرفیت شفا و تداوم بهبودی است.

ایده تاب آوری در وبسایت مددکاری اجتماعی ایرانیان

همه ما می دانیم که کشور ما تا چه اندازه با انواع بحران های طبیعی و انسان ساخت مواجه است. در شرایط کنونی که میزان آسیب پذیری افراد افزایش می یابد ضروری است از استراتژی و برنامه هایی به منظور کاهش تاثیرپذیری در برابر این بحران ها بهره مند شویم. در این رابطه برنامه تاب آوری از مهمترین برنامه هایی است که ما را در رسیدن به اهداف یاد شده یاری می رساند.

مطالب مرتبط

مجموعه رسانه های تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان شامل ۳ زیر مجموعه گسترده به نام پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران، مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران و پایگاه انگلیسی مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان می باشد.

طی پنج سال فعالیت این رسانه، تعداد ۴ جلد کتاب تحت عنوان « کتاب سال پایگاه» تولید و چاپ گردیده است که دو مورد از آن شامل محتوای اختصاصی تولید شده از دو مورد اجرای کارزارهای رسانه ای بوده است.

وب سایت مددکاری اجتماعی ایرانیان تنها وب سایت مددکاری اجتماعی در سطح دنیاست که محتوای اختصاصی آن سالانه تبدیل به کتاب می شود. نکته قابل توجه و منحصر به فرد عدم هر گونه وابستگی این مجموعه رسانه ها به نهادهای دولتی و غیردولتی می باشد.

لازم به ذکر است، این رسانه با اکثریت قریب به اتفاق انجمن های تخصصی علوم یاورانه دوست است اما تحت شعاع سیاست ها و طرز تفکر هیچ نهادی چه دولتی و چه غیردولتی نیست و نخواهد بود. در سال جاری گردآوری و چاپ کتاب های دیگری در دستور کار این رسانه قرار دارد و در مراحل بعدی گرداوری مطالب تخصصی شامل پژوهش های مددکاری اجتماعی به عمل آمده توسط این پایگاه اینترنتی کتاب خواهد شد و در مراحل بعدی گرداوری سلسله واکاوی های اجتماعی ایران که طی چند سال اخیر در این رسانه منتشر گردیده کتاب خواهد شد. کلیه کتاب های انتشار یافته از سوی رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان تاکنون در کتابخانه ملی ایران ثبت گردیده است.

_____________________________

Resilience Club

Resilience club reflects the professional activities and interventions of resilience work group in ISW Media

In January 2014, Resilience Club has been activated so that the users are able to access the resilience topics, in the form of independent Thematic set along with various branches on macro issues of resilience in ISW virtual magazine (Resilience Club)

It is worth noting that the activities of this section as one of the main base of the website (associated with the social work researches) includes issues on new social work researches in different forms of written, instructional videos and other relevant formats in SW virtual magazine

Published topics about Resilience Club thematic set will be simultaneously released on Instagram, Facebook, Aparat and YouTube

Public relations of ISW virtual

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا