بروز رسانی اسفند ۹ام, ۱۳۹۹ ۱:۲۲ بعد از ظهر
شهریور ۱۰, ۱۳۹۸ اخبار اجتماعی 0
ایسنا: زهرا شکیبا، یک کارشناس تغذیه و همچنين رژیم درمانی در خصوص ارتباط مواد غذایی مصرف شده با هوش و همچنين حافظه گفت: ساختار مغز از انتقال دهندههایی به نام نورون تشکیل شده است، موادی غذایی وجود دارد که چه به صورت منفی و همچنين چه به صورت مثبت در ساختار مغز تاثیرگذار است.
شکیبا ادامه داد: مغز انسان در دوران جنینی شکل میگیرد و همچنين در صورتي که از آن هم ابتدا مواد غذایی مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري به جنین نرسد باعث کم هوشی شده و همچنين تا بعد از تولد هم ادامه دارد و همچنين باعث ضعفهای جسمانی و همچنين ذهنی میمي شود؛ این مساله در دوران مدرسه هم باعث حافظه ضعیف و همچنين معظلات و مسائل و مشکلات درسی میمي شود.
وی درخصوص موادغذایی که باعث کاهش مردن و مرگ سلولهای مغزی میمي شود، اظهار داشت: مغزها، آجیلها، زرده تخم مرغ، جگر و همچنين مواد داری فسفر باعث کاهش کلسترول خون شده و همچنين از مردن و مرگ زودرس سلولهای مغزی جلوگیری میکند.
شکیبا موادغذایی دارای مواد نگهدارنده را باعث مردن و مرگ زودرس سلولهای مغزی دانست و همچنين افزود: چیپس و همچنين پفک و همچنين همچنین سوسیس، کالباس و همچنين سایر محصولات غذایی فرآوری شده دارای مقادیر زیادی نیترات خواهند بود و همچنين باعث روی پیری و همچنين مردن و مرگ زودرس سلولهای مغزی میشوند؛ با این حال متاسفانه این خوراکیها وارد رژیم غذایی شده و همچنين تبدیل به عادت شدهاند، عادت کردن به مصرف این خوراکیها باعث حذف یکسری خوراکیهای مفید میمي شود، به همین علت است که مصرف مداوم آن همها توصیه نمیمي شود.
کارشناس تغذیه و همچنين رژیم درمانی در خصوص تاثیر مصرف این مواد غذایی بر هوش گفت: مصرف این خوراکیها در سنین رشد به بسیار سریع بر هوش اثرگذار است و همچنين در سنین بزرگسالی هم به دلیل جایگزینی با مواد غذایی مفید و همچنين کمبود مواد مفید در بدن ایجاد مشکل میکند.
وی در ادامه آدامسهای معمولی را عملاً بدون فایده دانست و همچنين اظهار کرد: آدامسهای درمانی هم بسته به تجویز پزشک و همچنين فرمول آدامس برخی مواد مفید را دارا خواهند بود.
شکیبا مصرف مغزهای خوراکی را در سلامت بسیار تاثیر گذار دانست و همچنين اظهار کرد: همه تيم های مواد غذایی پر اهمیت و همچنين مورد نیاز خواهند بود و همچنين هیچ گروهی نباید حذف مي شود به خصوص تيم مغزها و همچنين لبنیات که اهمیت خاصی را دارا خواهند بود البته در عین حال باید مصرف مواد غذایی فرآوری شده را قطع و همچنين یا به حداقل رساند.
وی مغزهای ارزان قیمت را جایگزین مناسبی برای آجیلها و همچنين مغزهای گران قیمت دانست و همچنين افزود: در صورتي که قیمت مغزهای اصلی مانند گردو یا پسته گران است، میقدرت از مغزهای ارزانتر مانند دانههای خام کدو و همچنين آفتابگردان بهره بري و استفاده کرد، روغن بذر کتان هم قیمت پایینتری دارد و همچنين جایگزین مناسبی است.
اسفند ۰۹, ۱۳۹۹ 0
آذر ۰۹, ۱۳۹۹ 0
آذر ۰۲, ۱۳۹۹ 0
آبان ۲۷, ۱۳۹۹ 0