بروز رسانی اسفند ۹ام, ۱۳۹۹ ۱:۲۲ بعد از ظهر
مرداد ۲۳, ۱۳۹۸ اخبار اجتماعی 0
ایسنا: برای کاهش مردن و مرگومیر در اثر بیماریهای قلبی_عروقی باید میزان چربی اشباع دریافتی از طریق رژیم غذایی را کاهش دهیم و همچنين به جای آن هم از اسیدهای چرب غیر اشباع بهره بري و استفاده کنیم. اسیدهای چرب ضروری با کاهش کلسترول برای سلامت قلب مفید خواهند بود.
مواد غذایی نظیر ماهی، زیتون و همچنين مغزها حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع مناسب و همچنين مطلوب خواهند بود؛ به گونهای که روغن ماهی حاوی مقادیر فراوانی اسید چرب امگا۳ است و همچنين روغن زیتون به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد اسیدهای چرب غیر اشباع شامل اسید اولئیک و همچنين آنتی اکسیدانهای طبیعی برای سلامت قلب و همچنين عروق مفید خواهند بود.
نقطه قابل توجه آن هم است که انواع روغن زیتون از لحاظ ترکیبات با یکدیگر متغاير و متفاوت است؛ به طوری که ارزش تغذیهای روغن زیتون بکر (تصفیه نشده) از روغن زیتون مخلوط و همچنين حتی روغن زیتون تصفیه شده بیشتر است. روغن زیتون بکر به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین E، بتاکاروتن و همچنين نیز مقادیر بالای اسید چرب ضروری اولئیک (امگا۹) ارزش غذایی بیشتری دارد.
به هیچ عنوان توصیه نمیمي شود روغن مخصوص سرخ کردن، برای مصارف دیگر نظیر پختوپز، سرو سالاد و همچنين روی برنج بهره بري و استفاده مي شود. روغن هسته انگور نیز که برای پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی_عروقی موثر است، ولي بايد توجه داشت سریعتر از سایر روغنها اکسید میمي شود. به همین دلیل برای مصارف سرخ کردنی مناسب نیست و همچنين تنها و فقط برای مصارف سرد مانند ریختن بر روی سالاد بهره بري و استفاده مي شود.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای تامین اسیدهای چرب ضروری بدن میقدرت روغن زیتون به غذا اضافه کرد یا گردو را همراه صبحانه و همچنين زیتون کم نمک را همراه با غذا مصرف کرد.
اسفند ۰۹, ۱۳۹۹ 0
آذر ۰۹, ۱۳۹۹ 0
آذر ۰۲, ۱۳۹۹ 0
آبان ۲۷, ۱۳۹۹ 0