بروز رسانی آذر ۹ام, ۱۳۹۹ ۵:۴۵ بعد از ظهر
مرداد ۱۱, ۱۳۹۷ اخبار اجتماعی 0
ایسنا: هر سال شمسي با فرا رسیدن فصل تابستان و همچنين در پی گرمای شدید هوا که باعث افزایش سرعت تبخیر آب دریاچه ارومیه میمي شود، به علت اشباع نمک، کاهش اکسیژن و همچنين افزایش دما آب، باکتریهایی نمک دوست از جنسهای هالوباکتریوم و همچنين هولوکوکوس و همچنين آرکوباکترها به شدت تکثیر پیدا میکنند، این باکتریها پروکاریوت خواهند بود
یعنی رنگیزههای داخل سلول آن همها به صورت پراکنده در سیتوپلاسم و همچنين بدون غشاء محافظ قرار گرفته است، بنابراین به راحتی نور خورشید را جذب و همچنين آن هم را منعکس میکنند که این امر باعث ایجاد رنگ قرمز مایل به صورتی تا زرشکی آب دریاچه ارومیه میمي شود.
همچنين و علاوه بر باکتریهای شورپسند جلبکهای دونالیلا سالینا نیز در سرخ شدن رنگ دریاچه ارومیه اثر گذار خواهند بود، این یکی از هزاران زیبایی دریاچه ارومیه است که در فصل تابستان هر بیننده و همچنين گردشکری را مجذوب خود میکند تا مدتی در کنار زیباییهای دومین دریاچه پهناور و بزرگ جهان به تماشا و همچنين آب تنی بپردازند.
آذر ۰۹, ۱۳۹۹ 0
آذر ۰۲, ۱۳۹۹ 0
آبان ۲۷, ۱۳۹۹ 0
مهر ۰۸, ۱۳۹۹ 0