رییس انجمن مددکاران فرهنگی و اجتماعی ایران:۵۵ قسمت و بخش دادخواست های طلاق با مواد اعتیاد آور و مخدر در ارتباط می باشد
یزد – ایرنا – رییس انجمن مددکاران فرهنگی و اجتماعی ایران گفت: ۵۵ قسمت و بخش متقاضیان طلاق حداقل در دادخواست خود موضوع مواد اعتیاد آور و مخدر را ذکر کرده اند.
[۵۵ قسمت و بخش دادخواست های طلاق با مواد اعتیاد آور و مخدر در ارتباط می باشد] به نقل از ایرنا ، سید حسن موسوی چلک روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد اعتیاد آور و مخدر استان یزد اظهار کرد: حوزه اعتیاد را نمی قدرت به عنوان جزیره ای مستقل از همه قسمت و بخش های فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی و همچنین سیاسی در نظر گرفت، زیرا اعتیاد تاثیر گذار و همچنین هم تاثیرپذیر می باشد.
او همچنین افزود: در برهه کنونی ١۵ میلیون پرونده قضایی در کشور داریم که از آن تعداد کمتر از ٣٠٠هزار پرونده مرتبط به مواد اعتیاد آور و مخدر می باشد.
او همچنین ادامه داد: در حوزه ازدواج و همچنین طلاق در سال شمسی ١٣٩۴ باوجود جمعیت ١١ میلیونی آماده سن ازدواج، شاهد کاهش ۶ درصدی ازدواج بودیم و همچنین هر چند اوضاع طلاق تفاوت چندانی نکرده ولی باید توجه داشت نسبت آن هم به ازدواج به ٢٣.٩ رسیده می باشد.
آن مسئول اضافه کرد: ٢٣ قسمت و بخش شهروندان و مردم شهر ایران شامل حداقل یک اختلال روانی خواهند بود و همچنین ١٢ قسمت و بخش شهروندان و مردم شهر از افسردگی جدی رنج می برند.
مشاور رییس و همچنین مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد نهاد بهزیستی گفت: حوزه فرهنگی و اجتماعی به دغدغه ای جدی جهت کشور تغییر پیدا کردن شده و همچنین شاهد وضعیتی نگران کننده در آن حوزه هستیم.
موسوی چلک افزود: البته آن نگرانی به معنی نفی تلاش های انجام شده در حوزه های متنوع و گوناگون و مختلف نیست ولی باید توجه داشت همه آن تلاشها در نهایت منجر به اوضاع موجود شده می باشد.
او همچنین با تاکید برا اهمیت تقویت رویکردهای فرهنگی و همچنین فرهنگی و اجتماعی جهت کنترل و همچنین کاهش مواد اعتیاد آور و مخدر و همچنین آسیب های فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: در آن راستا فراهم آوردن بستر مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت شهروندان و مردم شهر و همچنین نهاد های غیردولتی نیز ضرورت دارد؛ بستری که نگاه قیم مآبانه به نهاد های غیردولتی نداشته باشیم.
رییس انجمن مددکاران فرهنگی و اجتماعی ایران با اشاره به ارتباط و رابطه مستیم سرمایه فرهنگی و اجتماعی با مشارکت شهروندان و مردم شهر در حوزه مقابله اظهار کرد: در آن قسمت و بخش بایستی و حتما بستر مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری در سه حوزه سیاستگذاری، اجرا و همچنین نظارت جهت نهاد های غیردولتی فراهم می شود.
او همچنین با گفتن آنکه نهاد های غیردولتی در برهه کنونی اکثرا و بیشتر درگیر حوزه اجرا خواهند بود افزود: فرهنگی و اجتماعی شدن نیازمند توجه همه جانبه به ظرفیت های نهاد های غیردولتی در حوزه اعتیاد می باشد.
آن مسئول با اشاره به اهمیت موضوع رصد، بعدی نگری و همچنین مدیریت مسائل فرهنگی و اجتماعی با رویکرد فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: تقویت رویکرد سلامت نگری با محور سلامت فرهنگی و اجتماعی در نظام سیاستگذاری نیز کمک شایانی به فرهنگی و اجتماعی شدن می کند؛ موضوعی که در برنامه جذاب و جالب و خوب ششم توسعه نیز مدنظر قرار گرفته می باشد.
رییس انجمن مددکاران فرهنگی و اجتماعی ایران گفت: تغییر مسیر به سمت مواد اعتیاد آور و مخدر صنعتی، آسیب های فرهنگی و اجتماعی ناشی از فضای مجازی به عنوان مردن و مرگ خاموش، کودکانی (زیر ١٨ سال شمسی) شدن آسیبهای فرهنگی و اجتماعی و همچنین تغییر مسیر آسیبهای فرهنگی و اجتماعی به سمت خانواده به عنوان مشخصه های اوضاع آسیبهای فرهنگی و اجتماعی در ایران مطرح شده و همچنین نگران کننده می باشد.
استاندار یزد نیز در آن نشست با اشاره به رتبه دهم آن استان در حوزه سرمایه فرهنگی و اجتماعی گفت: بایستی و حتما بستر مناسب جهت مشارکت شهروندان و مردم شهر به منظور مبارزه با آسیبهای فرهنگی و اجتماعی فراهم می شود.
سید محمد میرمحمدی با اشاره به اهمیت موضوع بررسی و همچنین پژوهش جهت ارتقای فعالیت ها افزود: در حالی که دنیا توجه ویژه ای به بررسی و همچنین پژوهش جهت پیشبرد مسائل دارد ما با کمبود فعالیت در آن حوزه روبرو هستیم.